Ingrediënten voor 1 portie

  • 1 appel
  • 1/2 tl kaneel
  • 1 tl + 1 tl (kokosbloesem) suiker
  • 1 tl citroensap
  • 2 el havermout
  • 1 el (glutenvrij) meel, naar keuze
  • 1 el boter of kokosolie + extra
  • beetje ongezoet vanille poeder
  • snufje zout

Maken

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil en snijd de appel in blokjes. Meng met de kaneel, 1 tl (kokosbloesem)suiker en het citroensap.
  3. Vet een klein ovenschaaltje in met boter of kokosolie en doe het appelmengsel erin. Meng de havermout met het (glutenvrij)meel, de boter of kokosolie, 1 tl (kokosbloesem)suiker, de vanille en een snufje zout tot een kruimelig deeg.
  4. Verdeel over het appelmengsel en bak de appeltaart crumble in ca. 15 tot 25 minuten goudbruin aan de bovenkant.

[/wlm_private]

 

 

 

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie