Voor professionals ontwikkeld door professionals

Genereer meer omzet en automatiseer tijdrovende taken met het innovatieve all-in one systeem

proacademie applicatie
In het kort

Meer interactie met je klant en voorkom tijdrovende taken

Naast het coachen van je klanten komen er veel tijdrovende taken om te hoek kijken zoals het opstellen van voeding- en trainingsschema’s, supplement adviezen, verwerking van intakeformulieren, het bijhouden van contracten, onderhouden van verschillende Whatsapps om met elkaar in contact te blijven en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hoe zou het zijn als je dit allemaal vanuit één systeem kan beheren?

Ons verhaal

Bouw met elkaar aan succes

Wij geloven in samenwerken! Een jaar lang hebben wij daarom met personal trainers van bekende sportscholen gewerkt aan een innovatief all-in-one systeem. Bouwen aan succes doe je niet alleen maar samen. En dat doen we nog steeds! Welkom, wij zijn ProAcademie.

Jouw toegevoegde waarde

Focus op het doel van je klant

Jouw klant is gefocust op het behalen van zijn of haar doelen. Jij draagt daar graag aan bij. Dat is jouw toegevoegde waarde als persoonlijke coach. Hoe trots ben jij en je klant als het doel wordt behaald? Met het innovatief all-in-one systeem zullen wij jou ontzorgen en kun jij je volledig focussen op je klant!

De ervaring van Joyce

“"Proacademie is voor mij dé tool om alles van je klant in één systeem op te slaan en te monitoren. Denk hierbij aan: Intake, trainingsschema's, voedingsschema's, metingen, contactmomenten met je klant etc... Wat leuk is, is dat de klant zelf ook kan inloggen en alles van zichzelf kan inzien. Het is een laagdrempelig, makkelijk, efficiënt en betaalbaar systeem en ik zou het zeker aanraden aan andere trainers."”

JoycePersonal Trainer Basic Fit
proacademie-applicatie-uitgelicht
Het overzicht als coach

Behoud overzicht

Elke klant verdiend persoonlijke aandacht. Met ProAcademie zie jij als coach direct wat een klant heeft ingevuld en waar de klant behoefte aan heeft.

 • Zie direct of een klant een training- of voedingsschema nodig heeft;
 • Een evaluatieformulier heeft ingevuld;
 • Supplement advies nodig heeft;
 • Resultaten heeft ingevoerd;
 • Foto’s heeft geupload om de voortgang te meten;
 • En meer.
Het overzicht als klant

Je klant is altijd up-to-date

Als klant volg je graag het advies op van je personal trainer. Ook jouw klant krijgt een eigen omgeving waar alles te vinden is. Denk hierbij aan:

 • Raadplegen van voeding- en trainingsschema en je adviezen;
 • Mogelijkheid om te chatten met elkaar;
 • Toegang tot de app;
 • Inzicht in de voortgang;
 • En meer.

Wat biedt het all-in-one systeem nog meer

1. Contact met je klanten

Via de ProAcademie chat sta je in direct contact met je klanten. Als coach ben je voor je klant bereikbaar via zijn of haar eigen dashboard en via de app.
Handig wanneer een klant je direct een vraag wilt stellen.

2. Trainingsschema

Je kan eenvoudig trainingsschema’s opstellen, inplannen en versturen. Je kunt je schema als template opslaan, om zo nog sneller schema’s te maken.
We beschikken over een uitgebreide database met oefeningen. Oefeningen worden verduidelijkt met uitgebreide omschrijving en foto’s/video’s.

3. Voedingsschema

Je kan eenvoudig voedingsschema’s opstellen, inplannen en versturen. Je kunt je schema als template opslaan, om zo nog sneller schema’s te maken.
We beschikken over een uitgebreide database met producten en recepten.

4. Resultaten

Meten is weten! Met onze grafieken heb je direct inzicht in de vooruitgang. Dit zal ook de klant enorm motiveren om te zien dat ze goed vooruit gaan. Klanten kunnen foto’s van hun progressie uploaden. Via de portal kan je resultaten eenvoudig invoeren, bijhouden en vergelijken.

5. Templates gebruiken

Bespaar een hoop tijd en maak gebruik van je eigen templates. Hierdoor hoef je niet elke keer weer dezelfde handelingen te doen voor het maken van een schema.

6. Inplannen

Hoe fijn is het om een schema in te plannen zodat je geen omkijken meer hebt naar het vernieuwen van een training of voedingsschema? Geef ook zelf aan hoe lang een klant met een schema kan doen. Ook dit is mogelijk met het all-in-one systeem.

Ben je enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag vrijblijvend alle informatie en laten zien hoe jij meer omzet kunt genereren door tijdrovende taken te automatiseren.

Ik heb interesse, hoe kom ik het snelst met jullie in contact?

Klik rechts onderin het scherm op het rode balonnetje. Hierdoor kun je direct chatten met één van onze medewerkers. Heb je liever de voorkeur voor een andere methode? Dat kan ook. Neem direct contact met ons op via onderstaande gegevens:

Bel ons op: 06 – 4444 4934
Mail naar: info@proacademie.nl

Chat: Klik op het rode bolletje rechts onderin.

Waarom kan ik het programma niet direct online bestellen?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk dat is de reden dat we graag een demo aan jou willen geven. Uit ervaring is gebleken dat personal trainers enthousiast zijn over deze aanpak. Vraag ook direct je demo aan:

Bel ons op: 06 – 4444 4934
Mail naar: info@proacademie.nl

Wat maakt dit programma uniek ten opzichte van andere programma's uit de markt?

Tijdens de fase van ontwikkeling is gebleken waar personal trainers tegenaan lopen. Hier willen wij graag een einde aan maken en hebben dit all-in-one systeem in samenwerking met de personal trainers van bekende sportscholen ontwikkeld.

Één systeem dat is voorzien van alle gemakken. Houd het simpel en heb maximale focus op de doelen van je klant

Staan jullie open voor suggesties en verbeteringen?

Natuurlijk, graag zelfs! Wij zijn een jong bedrijf en staat altijd open voor verbeteringen en suggesties.

Wij nemen alle suggesties en verbeteringen serieus. Wie weet zal jouw suggestie worden ontwikkeld in ons all-in-one systeem!

Mijn vraag staat er niet tussen wat nu?

De meest gestelde vragen hebben wij hier beantwoordt. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je direct te helpen.

Wil je graag meedenken?

Vind je het leuk om jouw ervaring te delen als personal trainer? Wij staan altijd open voor suggesties!

Meer weten?

Bel ons op: 06 – 4444 4934
Mail naar: info@proacademie.nl