is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Recepten

Biefstuk tagliata

By 21-11-2013 Geen reacties

300 kcal per persoon

Biefstuk tagliata is een heerlijk Italiaans gerecht, en lekker licht! Ideaal als voorgerecht of als licht hoofdgerecht met een stukje volkoren stokbrood of gemengd met een beetje gekookte volkoren pasta. Geniet van de beste smaken van Italië!

Ingrediënten voor 4 personen:

400 g biefstuk van goede kwaliteit

4 el olijfolie extra vierge

1 takje rozemarijn

100 g rucola

1 verse citroen

100 g Parmezaanse kaas

zout en peper

Bereidingswijze:


Dit artikel helemaal lezen?

Log in of start met ProAcademie

Nog geen lid? Starten kan al vanaf 19 euro > Inloggen >

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie