ProAcademie

Biografie Mirte

By 02-01-2016 Geen reacties

Ik ben Mirte Kaan, 29 jaar en voedingsdeskundige. Ik ben auteur van het ‘Kookboek voor een rustige buik’, een handboek en kookboek in één voor mensen met het prikkelbare darm syndroom (PDS). In dit kookboek wordt gebruik gemaakt van de FODMAP methode. Maar ook als je een andere voedselallergie of -intolerantie hebt, ben je bij mij ook aan het juiste adres! Ik ben uiteraard ook gespecialiseerd in algemene gezonde voeding en ben verantwoordelijk voor de meeste recepten die je bij ProAcademie voorbij ziet komen.

Ik werk al jaren in de horeca, naast mijn werk als voedingskundige, en weet daarom wat het is om onregelmatige werktijden te hebben. Bij onregelmatige werktijden hoort dan ook een goede planning van je eigen gezonde maaltijden, want die zijn dan niet altijd voor handen. Het plannen van gezonde maaltijden, bij regelmatig en onregelmatig werk: hier ben ik inmiddels een expert in!

Naast verstand van wat voeding voor je lijf doet, vind ik het vooral belangrijk dat eten lekker is! Met een smaakvol bord wordt het eten van gezonde voeding direct een fijne ervaring, en kost het geen moeite maar wordt het juist leuk! In mijn vrije tijd sta ik dan ook het liefst in de keuken om een gezellig en gezond diner voor vrienden en familie voor te bereiden.

Ik sport graag en ook in mijn vakanties ben ik het liefst buiten (skiën in de winter, surfen en bergen trotseren in de zomer). Thuis kies ik graag voor een teamsport, in mijn geval hockey, omdat het gezellig is en je niet het idee hebt dat je moet sporten, maar dat je gewoon ergens mee bezig bent wat je leuk vindt. Elke week een keer baantjes trekken met mijn broer maakt de wekelijkse bewegingsbehoefte af!

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Gezond IJs
Volgende blogbericht
Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie