ca. 40 kcal per stuk
Wil je iets lekkers bij de koffie? Of een bonbon na een lekker en gezond diner met vrienden? Maak dan zelf fruitbonbons! Deze bonbons met banaan zijn een heerlijke afsluiter van een diner of een lekker hapje bij de koffie. En nog gezond ook!
Ingrediƫnten voor ca. 15 stuks
2 bananen
60 g pure chocolade:
Bereidingswijze:
[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]
1. Snijd de bananen in plakjes.
2. Smelt de chocolade au bain marie.
3. Doop de plakjes banaan in de gesmolten chocolade (gebruik eventueel een vork of cocktailprikkers) en leg de bonbons met banaan op een met bakpapier bekleedde bakplaat of een schoon plat bord.
4. Laat de bonbons met banaan in de koelkast in ca. 1 uur hard worden. Je kan de bonbons ca. 2 dagen bewaren in de koelkast. Eet smakelijk!
[/wlm_private]