Ingrediënten voor 6 stuks
- 200 g blauwe bessen (vers of uit de diepvries)
- 300 ml Griekse of volle yoghurt. Kies ongezoete kokos- of sojayoghurt voor een variant zonder koemelk.
- 2 el honing of rijststroop
- 1 tl ongezoet vanillepoeder
Maken
[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]
- Doe de blauwe bessen met de helft van de yoghurt, 1 el honing of rijststroop en 1/2 tl vanillepoeder in de blender. Mix tot een gladde smoothie.
- Meng de andere helft van de yoghurt met 1 el honing of rijststroop en 1/2 tl vanillepoeder.
- Verdeel het yoghurtmengsel en de bessensmoothie over 6 ijsvormpjes of kleine kartonnen/plastic bekertjes, steek er een ijs- of lollystokje in en zet de ijsjes minimaal 2 uur in de vriezer.
[/wlm_private]