Ingrediënten voor 2 personen

  • 500 ml water
  • 1 (liefst gistvrij) bouillonblokje
  • 400 g groene groenten; zoals sperziebonen, courgette, asperges, peultjes, erwtjes, spinazie etc.
  • 200 g gekookte bonen of bonen uit blik naar keuze, zoals witte bonen of kikkererwten
  • optioneel: 2 el gehakte verse groene kruiden; zoals bieslook, kervel, basilicum, koriander en/of peterselie

 

Maken

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

Verhit het water in een (steel)pannetje en voeg hier het bouillonblokje en de groene groenten aan toe. Kook de groenten in ca. 5 a 10 min. beetgaar. Voeg de bonen en eventueel groene kruiden toe, verwarm eventjes mee en serveer.

[/wlm_private]

 

 

 

Rock that body
Volgende blogbericht
Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie