Kies hier je eigen coach!


Hulp nodig bij het kiezen van een coach Vraag het aan Jeanine!

email: jeanine@proacademie.nl
telefoon: 023 - 568 9303
whatsapp: 06 - 4444 4934

Lieneke

Lieneke

Hi! Mijn naam is Lieneke van Grinsven. Ik help je graag in je zoektocht naar hormoonbalans, een rustige buik, een gezond gewicht en meer energie. Ik ben natuurgeneeskundige, darmtherapeut, fytotherapeut (kruidengeneeskundige), hormoon- en voedingscoach. Ik zie het als mijn missie om jouw gezondheid te verbeteren met geneeskrachtige, natuurlijke voeding en leefstijl- en beweegadviezen. Ik geef je praktische handvatten en zal je enthousiasmeren om lekker aan de slag te gaan met je gezondheid. Ik heb er zin in, jij ook?

Kirsten

Kirsten

Hi, mijn naam is Kirsten Flipse en ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met spijsverteringsklachten, hormonale klachten en vermoeidheidsproblemen. Ik ben van mening dat 90% van deze klachten voortkomt uit ons voedingspatroon in combinatie met onze activiteiten en leefomgeving. Ik zou je graag willen helpen op het gebied van voeding/training en gezondheid om jouw doel te realiseren. Daarbij geef ik uitgebreid advies over de juiste voedingssupplementen en de werking daarvan.

edith

edith

Hoi mijn naam is Edith, welkom op de website van ProAcademie! Ik ben hormoonfactor trainer en stress counselor. Mijn specialiteiten liggen dan ook op het gebied van voeding, afvallen, hormonen en stress. Graag wil ik je helpen ervoor te zorgen dat je hormonen weer in balans komen, want dan gaat het afvallen ook een stuk makkelijker! Tevens kunnen (vage) klachten (zoals hoofdpijn, buikpijn en vermoeidheid) verdwijnen indien je weer in balans bent door goede voeding, training en mijn coaching.

Joyce

Joyce

Mijn naam is Joyce Möhringer en ik ben één van de dertig TOP C trainers van Nederland. Dit houdt in dat ik naast de juiste kennis over fysieke training, ook met je aan de slag kan op het gebied van voeding, behandeling en revalidatie. Bij het geven van advies kijk ik onder andere naar jouw hormonale balans. Bij veel mensen is sprake van een hormonale disbalans, ontstaan door bijvoorbeeld stress, weinig slaap of eenzijdig eten. Door jouw hormonen weer in balans te brengen met behulp van afgestemde voeding, supplementen en training zul je versteld staan van de resultaten!