is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Recepten

Crostini met pesto van doperwten, cashewnoten en feta

By 22-08-2013 Geen reacties

260 kcal per persoon

Doperwten combineren erg goed met munt en feta. In deze pesto van doperwten voegen we nog een paar cashewnoten toe voor een romige en zachte smaak, de perfecte apetizer voor een zonnige dag! Maar ook als het buiten wat kouder is, hapt deze gezonde crostini met pesto van doperwten, cashewnoten en feta erg goed weg.  

Ingrediënten voor 4 personen:

1/2 ciabatta brood of 1/3 volkoren stokbrood

200 g doperwten (het liefst verse gekookte maar uit blik/pot kan ook prima)

50 g feta

50 g gezouten cashewnoten

2 el olijfolie

paar takjes munt

1 teentje knoflook

zout en peper

Bereidingswijze:


Dit artikel helemaal lezen?

Log in of start met ProAcademie

Nog geen lid? Starten kan al vanaf 19 euro > Inloggen >

Plaats een reactie