ProAcademie

Biografie Joyce

By 18-01-2017 Geen reacties

Mijn naam is Joyce Möhringer (29 jaar) en ik kom uit Hoofddorp. Ik ben één van de dertig TOP C trainers van Nederland. Dit houdt in dat ik naast de juiste kennis over fysieke training, ook met je aan de slag kan op het gebied van voeding, behandeling en revalidatie.

Als TOP trainer C zet ik voor jou op het juiste moment de juiste tools in om zo snel mogelijk bij je doel te komen. En resultaat, dat wil iedereen toch?! Bij het geven van advies kijk ik ook heel erg naar jouw hormonale balans. Hormonen bepalen namelijk heel veel in je lichaam. Zo reguleren ze je stofwisseling, eetlust, kracht en omvang van de spieren alsmede hoeveel- en waar je vet opslaat, jouw lichaamsgewicht en hoe je je voelt.

Alles draait echter om de balans tussen deze hormonen. Bij veel mensen is sprake van een hormonale disbalans, ontstaan door bijvoorbeeld stress, weinig slaap of eenzijdig eten. Of je nu graag wilt afvallen, meer in spiermassa wilt aankomen of je beter wilt gaan voelen, ik help je hier graag bij.

Door jouw hormonen weer in balans te brengen met behulp van afgestemde voeding, supplementen en training zul je versteld staan van de resultaten!

Plaats een reactie