Recepten

Kerst kersjes

By 12-12-2013 Geen reacties

17 kcal per stuk

Weer een recept met een wow-effect. Met minimale inspanning! Deze kerst kersjes zijn een hele goede, ontzettend lekkere en gezonde vervanger van het chocolaatje of koekje bij de thee of koffie. Een gezonde kersen bonbon!

Ingrediënten voor 20 stuks:

20 kersen, met steeltje

50 g witte chocolade

1 el zilveren eetbare bolletjes

Bereidingswijze:

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

1. Smelt de chocolade au-bain-marie.

2. Doop de kersen in de witte chocolade, maar zorg dat er nog een stukje rood van de kers overblijft.

3. Leg de kers op een met bakpapier bekleedde bakplaat en druk voorzichtig een paar zilveren bolletjes op de chocolade.

4. Herhaal dit met alle kersen en laat de chocolade goed hard worden. Zet de kerst kersjes hiervoor ongeveer een uurtje in de koelkast. Haal voor serveren even uit de koelkast. Eet smakelijk!

[/wlm_private]

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie