17 kcal per stuk
Weer een recept met een wow-effect. Met minimale inspanning! Deze kerst kersjes zijn een hele goede, ontzettend lekkere en gezonde vervanger van het chocolaatje of koekje bij de thee of koffie. Een gezonde kersen bonbon!
Ingrediënten voor 20 stuks:
20 kersen, met steeltje
50 g witte chocolade
1 el zilveren eetbare bolletjes
Bereidingswijze:
[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]
1. Smelt de chocolade au-bain-marie.
2. Doop de kersen in de witte chocolade, maar zorg dat er nog een stukje rood van de kers overblijft.
3. Leg de kers op een met bakpapier bekleedde bakplaat en druk voorzichtig een paar zilveren bolletjes op de chocolade.
4. Herhaal dit met alle kersen en laat de chocolade goed hard worden. Zet de kerst kersjes hiervoor ongeveer een uurtje in de koelkast. Haal voor serveren even uit de koelkast. Eet smakelijk!
[/wlm_private]