Geef je lichaam een gezonde boost!

Wil je afvallen, je conditie verbeteren of spiermassa opbouwen? Heb je last van gezondheidsklachten zoals vermoeidheid of een verminderde weerstand? De oplossing helpt je:

Bij het verbeteren van je gezondheid en krijg inzicht in je energieniveau;

Om gemakkelijker af te vallen;

Om in contact te komen met échte persoonlijke coaches;

Aan het best passende voedingsschema en trainingsschema's voor jouw doel.
ONTVANG JOUW PLAN

Je hebt maar één lichaam…

Heb je alles al geprobeerd, maar lukt het niet om je doel te bereiken? En heb je net dat ene steuntje in je rug nodig om er wel te komen? De krachten van onze personal trainers en voedingsdeskundigen hebben wij gebundeld  tot het ProAcademie Platform.

ProAcademie is er om jouw persoonlijke doel écht te realiseren. Geen lastige trajecten of dure investeringen. Jouw lichaam is het belangrijkste bezit dat je hebt. Zorg er goed voor en wees er zuinig op!

99
Van de klanten beveelt ons aan!
3153
Gebruikers gingen je voor!
proacademie-kickstart-mockup

Maak kennis met ProAcademie KickStart

Dit ontvang je allemaal bij jouw plan:

proacademie-kickstart-voedingsschema

Persoonlijk voedingschema

Op basis van je intake ontvang jij een passend voedingsadvies. Je krijgt een schema voor elke dag van de week met lekkere en gezonde recepten voor elk moment van de dag.

proacademie-kickstart-grafiek

Inzicht in resultaten via de App

Download de gratis App van ProAcademie. Deze is beschikbaar voor Iphone en Android. Met de ProAcademie App bekijk je eenvoudig elk moment van de dag je persoonlijke schema’s.

proacademie-kickstart-trainingsschema

Flexibel trainingsschema

Aan de hand van professionele foto’s en video’s laten de ProAcademie coaches zien hoe je de oefeningen uitvoert. Met het gemak van een online personal trainer kun je ook vanuit huis sporten!

Persoonlijk dossier

Bekijk direct online je persoonlijke plan. Log in en vind alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: je schema’s, adviezen, tips en informatie! Ook krijg je toegang tot de recepten database en de waardevolle artikelen van de coaches. Zo heb je direct inzicht in je vooruitgang!

Meer dan 3000 mannen en vrouwen gingen je al voor!

99% van onze klanten beveelt ons bij vrienden aan en heeft hun doel bereikt.

Ook jij gaat dit doel bereiken daar zijn we van overtuigd. Als zij het kunnen, kan jij het ook!

IK BEN ER KLAAR VOOR!

“Online coaching via ProAcademie werkt omdat je goede adviezen krijgt. Je krijgt een trainingsschema die je gemakkelijk thuis kunt doen. En misschien wel het belangrijkste, een voedingsschema vol met lekkere gerechten die volledig aangepast zijn op jou lichaam zodat je af gaat vallen en spiermassa op gaat bouwen op een wel hele leuke manier.”

Leo, tevreden klant

“Ik ben nu 3 maanden bezig met ProAcademie en ik ben nu al blij met mijn resultaat! Naast mijn lichamelijke veranderingen ben ik mentaal ook ontzettend ontwikkeld. Ik leer steeds meer wat mijn lichaam nodig heeft.”

Hilde, tevreden klant

BONUS: Gratis E-book gericht op jouw doel

Wij luisteren graag naar jou en zorgen ervoor dat jij je doel gaat behalen! Op basis van je intake ontvang je als bonus een gratis E-book puur gericht op jouw persoonlijke doel. Hierdoor ontvang je dus écht een e-book waar je gelijk mee van start kan.

Tips en tricks die je direct en gemakkelijk kan toepassen.

Ontvang je plan + extra bonus

Waar wacht je nog op?
Geef je lichaam een KickStart

van €29,- voor slechts €19,- eenmalig.

Dat is het! We houden het graag transparant

LATEN WE BEGINNEN!
proacademie-kickstart-voedingsschema
proacademie-kickstart-grafiek
proacademie-kickstart-voedingsschema