Ingrediënten

  • 1 blik kokosmelk

Maken

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

  1. Zet het blik kokosmelk, met de opening naar boven, een nacht in de koelkast.
  2. Open het blik en schep de bovenste, dikke laag kokosroom eraf.
  3. Klop de room op, eventueel met een beetje vanille en/of rijststroop.
  4. Het overgebleven vocht, onderin het blik, kun je bijvoorbeeld gebruiken voor smoothies, om havermoutpap mee te maken of in een curry.

[/wlm_private]

 

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie