Ingrediënten voor 4 personen

  • 600 g witte visfilet
  • 1 el havermout
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • 2 el kerriepoeder
  • 3 el citroensap
  • zout en peper
  • 3 el olijfolie
  • 4 – 8 grote slabladeren
  • 400 g rauwkost (bijvoorbeeld plakjes komkommer, tomaat, radijs en een plukje alfalfa)
  • 2 el mayonaise

Maken

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

  1. Maal de visfilet in de keukenmachine samen met de havermout, bieslook, kerrie en citroensap fijn tot een mooi visgehakt. Breng het kerrie-visgehakt op smaak met zout en peper en vorm 4 grote of 8 kleine burgers van het gehakt.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de visburgers op middelhoog vuur in ca. 10 tot 15 min. gaar en goudbruin aan beide kanten.
  3. Serveer de burgers op de bladeren sla, samen met de rauwkost en mayonaise.

[/wlm_private]

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie