Ingrediënten voor 1 brood (8 porties)
- 4 eieren
- 250 g magere kwark
- 1 banaan
- 2 grote dadels (of 2 bananen of 4 grote dadels)
- 250 g havermout (of amandelmeel, speltmeel of 200 g kokosmeel of een combinatie hiervan)
- 2 tl bakpoeder
- 1 el kaneel
- snufje zout
- honing naar smaak (ca. 2 el)
Maken
[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
- Verdeel het mengsel in een ingevette ovenschaal of bakvorm en bak in ca. 40 minuten gaar en goudbruin. Let op dat de bovenkant niet te donker wordt, dek in dat geval de bovenkant af met wat aluminiumfolie.
- Snijd in plakken en bewaar in de koelkast of vries in porties in.