Ingrediënten voor 2 porties
- 1 tl boter of kokosolie
- 2 eieren
- 200 ml melk (lactosevrij of ongezoet plantaardig wanneer gewenst)
- 40 g amandelmeel
- 1 el boekweitmeel
- 1 el honing of ahornsiroop
- 1/2 tl bakpoeder
- snufje zout
- optioneel: 1/2 tl vanillepoeder
- om te serveren: 200 g vers rood fruit, zoals aardbeien of frambozen
Maken
[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]
- Verwarm de oven voor op 220 graden en vet een kleine bakvorm in met boter of kokosolie.
- Doe de rest van de ingrediënten in een kom en klop met een garde goed door elkaar en giet het beslag in de bakvorm.
- Bak de oven pannenkoek in ca. 25 minuten gaar en goudbruin aan de randjes.
- Serveer met vers rood fruit.
[/wlm_private]