is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Recepten

Risotto met pompoen en spekjes

By 10-10-2013 Geen reacties

600 kcal per persoon

Risotto moeilijk? Nee, juist erg makkelijk! De truc is om constant in de pan te blijven roeren. Niet als een gek, maar gewoon rustig met een houten pollepel af en toe de rijst die aan de bodem blijft plakken los roeren. Zo maak je de perfecte risotto! Deze variant met pompoen en spekjes is heerlijk als verwarmend gerecht als het buiten lekker koud is! Door de walnoten extra herfstachtig… genieten van gezond!

Ingrediënten voor 4 personen:

1/2 pompoen (ca. 500 g)

1 ui

2 el olijfolie

300 g risotto rijst

1 l kippenbouillon

scheutje witte wijn

1 teentje knoflook, geperst

50 g walnoten

30 g Parmezaanse kaas (2 el)

150 g magere spekreepjes

Bereidingswijze:


Dit artikel helemaal lezen?

Log in of start met ProAcademie

Nog geen lid? Starten kan al vanaf 19 euro > Inloggen >

 

Appelchips
Volgende blogbericht
Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie