“Ik ben nu 3 maanden bezig met ProAcademie en ik ben nu al blij met mijn resultaat! Naast mijn lichamelijke veranderingen ben ik mentaal ook ontzettend ontwikkeld. Ik leer steeds meer wat mijn lichaam nodig heeft.”

HildeProAcademie klant

“Per toeval kwam ik op de site van ProAcademie. Samen met Jeanine een passende coach gekozen; niet makkelijk aangezien alle coaches wel een raakvlak hebben. Vervolgens ontving ik het welkomstpakket: de blije doos ofwel de harde waarheidsdoos (ph-urinestrips & een handig meetlint in een bewaartas). Echt super!”

Gea FlintKlant

“Ik ben erg blij met de online coaching van ProAcademie. Ik voel mijn energie level weer omhoog gaan dankzij de voedingsschema’s en advies over supplementen. Als beginnende vegan was ik opzoek naar de juiste balans in mijn voeding. Dank je wel, Kirsten!”

EvaKlant

"Online coaching via ProAcademie werkt omdat je goede adviezen krijgt. Je krijgt een trainingsschema die je gemakkelijk thuis kunt doen. En misschien wel het belangrijkste, een voedingsschema vol met lekkere gerechten die volledig aangepast zijn op jou lichaam zodat je af gaat vallen en spiermassa op gaat bouwen op een wel hele leuke manier.”

LeoKlant