Heb jij een vraag? Wij hebben de antwoorden!

Wat is het KickStart account?

Het gaat om een eenmalig plan, waar je eenmalig 19 euro voor betaald. In dat plan zit een voedings- en trainingsschema gebaseerd op jouw doel. Daarnaast krijg je een bijpassend e-book die je hier een handje bij helpt. Ook krijg je toegang tot je persoonlijke ProAcademie portaal. Hierin kan je je resultaten bijhouden, artikelen lezen en gezonde en lekkere recepten vinden. Wil je starten met het KickStart account? Klik dan hier

Ik heb KickStart geprobeerd en ik wil graag nieuwe schema’s

Ontzettend leuk om te horen dat KickStart je goed is bevallen en dat je verder wil met ProAcademie. Je kan er nu voor kiezen om je account te upgraden. Doe de test en kijk wat het beste bij je voorkeuren past. Doe de test

Ik twijfel om mijn account te upgraden, zit ik dan ergens aan vast?

Nee! Bij ProAcademie heb je altijd 1 maand opzeg termijn, tenzij dit anders staat vermeld. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij een pakket van 3 maanden.

Ik weet niet welke coach ik moet kiezen

We hebben meerdere persoonlijke coaches beschikbaar. Elke coach heeft zijn eigen specialiteiten. Wil je meer weten over onze coaches, klik dan hier. Je kan ook de test doen, hieruit komt naar voren welke coach het beste bij jouw voorkeuren past. Doe de test

Heeft ProAcademie een app?

Jazeker, naast de website kun je bijna alle functionaliteiten van ProAcademie gebruiken via onze app. Of je nu een Android toestel, een iPhone of iPad hebt. Je kunt de ProAcademie app eenvoudig downloaden via de Play of App Store.

Wie is Jeanine?

Jeanine is geen persoonlijke coach, maar is er voor jou! Ze beantwoord al je vragen en staat altijd voor je klaar. Contact opnemen met Jeanine?
Dat kan:
E-Mail: jeanine@proacademie.nl
Telefoon: 06 -4444 4934

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Wij zouden het ontzettend jammer vinden als je besluit je account op te zeggen, maar wil je dat toch doen stuur dan even een mailtje naar Jeanine. (jeanine@proacademie.nl)

Waar kan ik mijn schema’s vinden?

Regelmatig maakt je coach een nieuw voedings- en trainingsschema. Je kunt je schema’s bekijken, downloaden en printen via je persoonlijke profiel. Uiteraard staan je schema’s ook in de ProAcademie app.

Waar kan ik het beste mijn boodschappen doen?

Dit is een vraag die we regelmatig horen. In principe kun je de boodschappen voor je voedingsschema gewoon in de supermarkt kopen. Als er specifieke eisen zijn aan de producten dan zal je coach dit aangeven in zijn of haar schema.

Hoe kan ik communiceren met mijn coach?

Persoonlijke Coaching is een van de pijlers van ProAcademie. Daarom hebben we dit aspect zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt communiceren met je coach. De eenvoudigste manier is om gebruik te maken van PA-Chat, hiermee kunnen jij en je coach rechtstreeks berichtjes naar elkaar sturen. Je kunt de chat vinden rechts onderaan de pagina van je persoonlijke profiel en in de app. Naast PA-Chat kun je ook bellen en Skypen met je app. Je coach kan je hier meer over vertellen.

Ik vind het moeilijk om mijn schema’s te volgen

Je coach doet zijn of haar uiterste best om je schema’s in jouw persoonlijke situatie in te passen. Voorzie je coach daarom van zoveel mogelijk informatie. Heb je een drukke baan en zou je het fijn vinden om snelle maaltijden te bereiden? Of ben je vaak van huis en wil je maaltijden thuis klaarmaken en meenemen voor onderweg? Laat het weten aan je coach zodat je schema aangepast kan worden zodat het in jouw persoonlijke situatie past.

Hoe vaak moet ik mijn resultaten invoeren?

Het is misschien verleidelijk om dagelijks op de weegschaal te gaan staan maar hierdoor bestaat de kans dat je geen reëel beeld krijgt van je voortgang. Je lichaam heeft de tijd nodig om zich aan te passen aan je nieuwe lifestyle. Om je vorderingen goed in kaart te brengen willen we je adviseren om één keer per week op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip te wegen, meten en nieuwe foto’s te maken. Je kunt deze informatie eenvoudig verzenden naar je coach via de app of door in te loggen op je persoonlijke profiel

Wat is het blog?

Het blog is een verzameling van interessante berichten en recepten. Vanuit je voedingsschema en de app wordt er soms rechtstreeks naar berichten in het blog doorgestuurd. Maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar het blog via de link in je persoonlijke profiel en via de app.

Hoe verwijder ik mijn account?

Als je bent ingelogd kan je makkelijk via je persoonlijke profiel je account verwijderen. Rechts boven staat een knop met: Profiel bewerken. Als je die hebt aangeklikt komt er rechts onder in rode letters verwijder mijn account te staan. Klik hier om in te loggen

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag niet in deze lijst? Je kunt altijd bij je coach terecht met vragen over je schema’s of het programma. Heb je een technische vraag of wil je wat anders weten? Neem dan contact op met Jeanine van ProAcademie. Ze is op de hoogte van alle ins- en outs van ProAcademie en helpt je graag. Je kunt kunt haar bereiken op verschillende manieren:

E-Mail: jeanine@proacademie.nl
Telefoon: 06 – 4444 4934