Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g groente naar keuze (bijvoorbeeld wortel, courgette, asperges, sperziebonen, peultjes etc.)
  • 4 visfilets naar keuze (ca. 150 per stuk), bijvoorbeeld kabeljauw, schol of zalm
  • 4 el olijfolie
  • 4 el citroensap
  • 4 el gehakte kruiden naar keuze (bijvoorbeeld dille, peterselie, salie of basilicum). Het liefst vers, maar gedroogd kan ook.
  • 4 schijfjes verse citroen

Maken

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar. Leg op elk vel 100 gram groenten en daarop één visfilet. Druppel 1 el olijfolie, 1 el citroensap en 1 el kruiden over de vis. Bestrooi met zout en peper en vouw het pakketje goed dicht. Maak zo nog vier vispakketjes.
  3. Leg de vispakketjes ca. 15 min. in de oven zodat de groenten en vis gaar kunnen stomen. Open eventueel een pakketje om te kijken of hij gaar genoeg is naar jouw smaak. Vooral zalm mag nog wel een beetje roze van binnen zijn.
  4. Serveer elk vispakketje met 1 schijfje citroen.

 

[/wlm_private]

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie