Ingrediënten voor 4 porties

  • 4 volkoren pita’s (of glutenvrij wanneer gewenst)
  • 2 el + 2 el sesamolie
  • 400 g tofu, uitgelekt en in blokjes
  • 600 g verse spinazie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • Zout en peper
  • 4 el sesamzaad, geroosterd

Maken

[wlm_private “PA-lid Starter|PA-lid Medium|PA-lid Professional|ProAcademie – Kickstart”]

  1. Bereid de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Verhit de sesamolie in een koekenpan en bak de tofu rondom bruin. Voeg de knoflook en spinazie toe en roerbak tot de spinazie is geslonken. Voeg de overige 2 el sesamolie toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel nog wat sojasaus, sambal of gehakte verse chili toe voor extra pit.
  3. Vul de pitabroodjes met de gebakken tofu en spinazie en bestrooi met het sesamzaad.

[/wlm_private]

Mirte

Auteur Mirte

Ik begeleid jou graag naar een gezond en fit lijf, met behulp van een goede voeding en voldoende beweging. Maar ook aspecten als stress en slaap komen voorbij: gezond zijn én blijven hangt van een heleboel factoren af. Niet iedereen is hetzelfde, en daarom betekent een gezonde leefstijl en voeding voor de één wellicht iets anders dan voor de ander. Daarom werk ik bij ProAcademie, want deze visie is voor het hele team van ProAcademie belangrijk!

Meer berichten van Mirte

Plaats een reactie