Welkom [wlm_firstname]!

Op deze pagina plaatsen we alle informatie die je nodig hebt als coach. Als je deze pagina ziet, dan ben je al ingelogd!

Inloggen op ProAcademie

Inloggen kan via de onderstaande link.

proacademie.nl/login

Je kunt ook inloggen door te klikken op de link inloggen die rechts bovenaan de pagina staat.

Nadat je bent ingelogd, kom je automatisch op deze pagina. Je kunt meteen doorgaan naar de coachingsmodule om je klant te coachen.

ProAcademie Coachingsmodule

Alle informatie over je klanten zoals het intake-formulier en foto’s kun je hier vinden. Dit is ook de plek waar je voeding- en trainingsschema’s kunt maken. Wil je zelf templates aanmaken voor schema’s of ingrediënten en recepten toevoegen aan de database? Ook dat kun je hier doen! Bij ieder schema kun je een bericht voor je klanten toevoegen. Dit kunnen korte tips zijn, maar ook uitgebreidere informatie om je klant te coachen. Daarnaast kun je communiceren via Intercom.

persoonlijk.proacademie.nl

Communiceren met je klanten

Je kunt op verschillende manieren communiceren met je klanten, Via email, de website of via de ProAcademie App. Om het voor jou overzichtelijk te houden werken we met intercom. Het voordeel is dat je een keer inlogt en op alle bovengenoemde manieren kunt communiceren met je klanten. Naast handmatige berichten kun je ook automatische berichtjes instellen, een handige manier om je klanten nog meer bij jouw coaching te betrekken. Intercom heeft ook een app voor iOS en Android. Op die manier heb je jouw klanten altijd bij de hand. Breng ze hier vooral van op de hoogte!

proacademie.nl/coach

Intercom app voor je telefoon

Wil je via je telefoon communiceren met je klanten? Dan kun je de app van intercom installeren op je telefoon. Je kunt inloggen met dezelfde gegevens die je gebruikt voor de desktop omgeving. Je kunt handmatig berichten sturen of automatisch berichten instellen op basis van triggers. Ook kun je binnen intercom contact opnemen, of advies vragen aan je collega’s.

Intercom app voor Android

Intercom app voor iPhone

De app werkt ook met pushberichten, zo blijf je altijd op de hoogte van de vragen van je klanten.

ProAcademie app voor klanten

Je klanten maken gebruik van een andere app. Met de ProAcademie consumenten app kunnen klanten onder andere hun schema’s bekijken, resultaten bijhouden en communiceren met hun coach. Ook deze app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android.

ProAcademie app voor Android

ProAcademie app voor iPhone

Email van ProAcademie

Iedere coach heeft een emailadres met zijn of haar eigen naam. Jouw persoonlijke emailadres is [wlm_firstname]@proacademie.nl

De mail die naar dit mailadres wordt gestuurd wordt automatisch doorgestuurd naar je prive emailadres. Wil je dit adres wijzigen? Geef het dan aan ons door. Gebruik je gmail, hotmail of outlook365 ? Dan kun je eenvoudig een alias aanmaken van je ProAcademie emailadres zodat je kan ontvangen en verzenden met dit adres. Tot slot kun je gebruik maken van webmail.

Heb je vragen over je mail? Neem dan contact op met Hans. Hans is bereikbaar via: hans@proacademie.nl

Schrijf eens een Blog

ProAcademie heeft een eigen blog! We zouden het leuk vinden als je af en toe een blogbericht voor de website schrijft. Op die manier bouwen we samen aan een nog betere website met leerzame blogs. Je kunt deze blogs ook inzetten om je klanten te informeren. Merk je dat een vraag regelmatig terugkomt? Schrijf er dan een blog over en verwijs je klanten naar het artikel.

Klik hier en maak een blogbericht

ProAcademie Recepten

Een groot deel van de recepten die je als coach kunt gebruiken voor je weekmenu’s staat in onze recepten database.  Mirte is onze expert op het gebied van recepten en verantwoordelijk voor deze database. Heb je vragen over een specifiek recept, of mis je een of meerdere recepten? Dan is Mirte de aangewezen persoon om je te helpen. Mirte is bereikbaar via: mirte@proacademie.nl. Je mag natuurlijk zelf ook zelf recepten toevoegen.

Wil je zelf een recept delen? Ook dat kan! Gebruik hiervoor de blogfunctie. Als je Mirte een berichtje stuurt met een linkje naar je recept, dan zorgt zij ervoor dat je recept wordt opgenomen in de recepten database zodat jij en je collega’s je recept kunnen gebruiken voor de weekmenu’s.

 

ProAcademie Webshop

ProAcademie heeft een eigen webshop! Handig als je klanten een bepaald product wil aanbevelen. Supplementen, voeding of sportbenodigdheden… You name it! Mis je iets in de shop? Laat het dan aan ons weten en wij zorgen ervoor dat het toegevoegd wordt…

Ga naar de ProAcademie Webshop

Korting en Commissie 

Zorg jij ervoor dat iemand iets besteld in de shop? Verteld diegene dan om jouw voornaam in te vullen als kortingscode. De klant ontvangt direct 10% korting op de hele inhoud van zijn of haar winkelmandje, en jij krijgt 10% commissie van ons! Je mag de shop natuurlijk ook delen met je vrienden en familie 🙂

Vraag het aan Jeanine!

Heb je vragen over de informatie op deze pagina? Neem dan contact op met Jeanine. Jeanine kan je alles uitleggen over het programma en staat rechtstreeks in contact met iedereen binnen ProAcademie. Werkt iets niet of mis je een functionaliteit? ProAcademie groeit dagelijks dankzij de input van klanten en coaches. Schroom dus niet om Jeanine een berichtje te sturen als je een briljant idee hebt om ProAcademie nog beter te maken.

Je kunt Jeanine bereiken via intercom of rechtstreeks een mailtje sturen via jeanine@proacademie.nl

Bellen kan via 06 – 4444 4934.